zondag 26 juni 2016

Trui breien met dikke naalden

DIY: breien - Girlscene


Materialen - Gratis Breipatronen downloaden. De paarse draad: de trui die ik aan het breien ben. 21 Nov 2011 Het is natuurlijk ook wel een heel gemakkelijk breiwerk, op naalden 31/2 en De trui is leuk om te breien, en die dikke naalden kan ik nu wel.

Breien en haken met dikke naalden, Naaipatronen. nl. Dikke Trui - Lightinthebox. com.


Groothandel dik gebreid vest - AliExpress. com.


WEBSHOP haken & breien - Creatief Drechtsteden


Omschrijving:vrouwen losse grote werven dikke naald trui Product Details. USD $ Omschrijving:De vrouw vest breien dikke jas sjaal trui Product Details. Breipatronen Mutsen handschoenen ·. Breipatronen voor Truien ·. Breipatronen voor Houd er rekening mee, dat als je dik garen kiest dan zul je dikke naalden en vice versa. Een hulpdraad - om uw vrije steken te houden, terwijl het breien. U kunt Online Groothandelen dik gebreid vest en meer op Aliexpress. com. nieuwe herfst en winter kleding hete verkoop losse naald vest breien sjaal dames.


TELPATROON – Breipatronen – Standaardpatronen - Xs4all. Waarom een vest breien, Breien & Handwerken. nl. Synthetische garens - Wolplein. nl, Alles voor breien en haken!.


Baby truien breien! - Pagina 2 - CreaBeaHoek - BABYenKIND. = Vind - pakket trui in Breien en Haken op Marktplaats. nl.


Trui breien met dikke naalden

Hoeveel steken moet ik opzetten en hoeveel naalden moet ik breien, Voor de juiste maat kan ook worden uitgegaan van een bestaande trui die lekker zit. met alle gegevens voor die maat voor alle soorten garens van heel dun tot heel dik. Page 2 of 2 - Baby truien breien! - posted Kant het pand niet af, maar laat het op een naald staan Doe hetzelfde met het andere pand. Leg de Breien is weer hip, hup dikke pennen pakken en een vest voor jezelf breien:D.


DIY by Nena: breien 101 - Beautylab. nl


Zo kun je bijvoorbeeld een leuk vest breien, zo zit je er niet alleen warm bij, het ziet er ook Wat ook erg leuk is, is hele dikke wol op grote pennen, zo krijg je een luchtig vest, dat je Aan het begin van je nieuwe naald begin je met insteken. 13 Aug 2013 Een dik brei - of haakgaren geschikt voor naald 7-8. Voor het maken van mutsen, kollen, sjaals en een dikke winter trui. Ook in neon kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten