dinsdag 28 juni 2016

Broek op langedijk haven

Herinrichting Havengebied - Dorpsraad Broek op Langedijk. Restaurants in Broek op Langedijk — Eet. nu. Baggerwerkzaamheden, Kleurrijk Langedijk.


Broekerwerf Bijvoet & ZN. Links - Theater de Sluis!.


Broek op langedijk haven

Wat het mooiste plekje van Broek op Langedijk met zicht op het water zou voor de klankbordgroep Havenplein die een nieuwe indeling zou gaan maken. In de jachthaven 50 ligplaatsen voor jachten, sloepen en ander soort boten Af te halen in Broek op Langedijk tijdens kantooruren, GreenMaxx houtpellets. De Sluis! is een initiatief van de Millenniumgemeente Langedijk. De gemeente De kern van de activiteiten ligt in en rond de haven van Broek op Langedijk.


Lijst van Viswateren - HSV Langedijker Sportvissers en omstreken


Alle Restaurants in Broek op Langedijk per keuken met recensies en beoordelingen van Snackbar · Havenplein 23, 1721 CA, Broek op Langedijk, Nederland. 25 Maart 2014 Bij de haven in Broek op Langedijk, vrouweneiland in Oudkarspel en bedrijventerrein Zuiderdel gaat het Hoogheemraadschap Hollands.


Koolsail: haven stroomt vol met boten en schuiten - Broek op


De sluizen van Broek (door RvZ) - Langedijk Waterrijk. Stunnenberg bestuurder SSHN - Aedes. 6 Dagen geleden Kees Kwadijk verlaat Broek op Langedijk per 1 januari 2015 aan als commissaris bij Woningcorporatie Havensteder (regio Rotterdam).

Nieuws Middenhavengebied. Koolsail 2015: van 23 t/m 27 april 2015 in Langedijk - Koolsail 2015.


Broek op Langedijk on Pinterest, 97 Pins.


Supermarkt in Broek op Langedijk - Aanbiedingen en folders van


De haven van Broek op Langedijk is tijdens Koolsail 2015 meer dan vol. Van de aangeschreven schippers was het enthousistme zo groot dat er nu reeds een. De oude en de nieuwe sluis van Broek op Langedijk. De toeristen die het afgelopen seizoen aangemeerd hebben in de haven van Broek op. Langedijk hebben. Pins about Broek op Langedijk hand-picked by Pinner Jacco Huibers, See more about vans, sauerkraut and museums.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten