maandag 24 november 2014

Wanten breien op rondbreinaald

Lupineke: Fair Isle breien. Hoe ik sokken brei op een rondbreinaald en begin bij de. Alles over breien on Twitter: "Sokken en wanten breien met een.


Eurobreien - Blij met Draadjes. The Dutch Knitters - Workshops, cursussen en activiteiten voor breiers.


25 Jan 2014 De Finse wanten met inbreiwerk vond ik namelijk fantastisch om te dat ik veel beter op een rondbreinaald kon breien maar dбt ging ik niet. 28 Dec 2010 Deze manier van breien voorkomt de bij veel breisters voorkomende Hieronder vindt u een filmpje van het “Eurobreien”, dit wordt ook wel. We breien de moeibius op een lange rondbreinaald die in een dubbele lus door je naadloze buideltjes breien, maar ook twee objecten (bv sokken of wanten).


Mutsen breien zonder rondbreinaald - Forum - Hobbydoos. nl


4 Jan 2015 Home Hoe ik sokken brei op een rondbreinaald en begin bij de Related Post: Sokken En Wanten Breien Op De Rondbreinaald Is. 3 Nov 2012 Sokken en wanten breien met een rondbreinaald. wordpress. com/2012/10/28/ breien-op-de-rondbreinaald-technieken-en-patronen/.


Breien Archives, Alles voor breien en haken! - Wolplein. nl


Wanten breien op rondbreinaald, Kleding te allen tijde. ZEEMAN - Muts Have Home. Big Boom Bow. Bekijk dit ontwerp. •. Blackneck. Bekijk dit ontwerp. •. Blunt Scarf. Bekijk dit ontwerp. ••. Brother Coly Hat. Bekijk dit ontwerp. ••. Woolskin.

Breien met Conny: Breiles in Houten. Breien.


Wanten breien op rondbreinaald

Sokken en wanten breien - Yahoo Groups.


Mathilde Maijer - www. mathildemaijer. nl


Bij de Spinners hebben we een dagje 3d breien geleerd. Het boek Het patroon heb ik uit het boekje “handschoenen en wanten brei je zo!” Daarin staat een. 27 Aug 2014 Breipatroon wanten uitleg breiles in wanten breien – Jessica Tromp. Breien op de rondbreinaald – Sprokkelen. rondbreien, it. s magic!. Zou het echt lukken om twee sokken tegelijkertijd op een rondbreinaald te breien WANTEN zijn sokken voor de handen. Je hebt sokken met ййn teen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten