vrijdag 28 november 2014

Sjaal breien in 2 kleuren

Breien met breiringen - Proud2Live - Proud2bme. Nelleke maakt van alles: Mцbius sjaal. NTR Academie: Breien: Sjaal breien.


Sjaal Breien voor gevorderden en beginners - InternetWinkel. Kantwerk: Exclusieve breiprojecten door Monique Boonstra.


Sjaal breien in 2 kleuren

8 Dec 2013 Met een breiring kun je heel veel dingen doen: Sjaals, mutsen, Ik haal het wol bij de Wibra (Ђ1,- per bol) en gebruik dan 2 kleuren tegelijk. Sjaal breien is helemaal weer in en niet meer weg te denken uit de huidige mode Veel grote kledingmerken eigen sjaal gaan breien. Je kunt dan zelf de lengte en kleur bepalen. Waarom Hobbydoos. nl: *2,49 verzendkosten in nederland. Het breipatroon voor deze shawl is ook verkrijgbaar in een pakket: In Love with Lace (Diamonds are Forever, In 1 of 2 kleuren kun je The 12th of Never breien.


Baktus


7 Feb 2013 Ik heb een mцbius sjaal/col gebreid. Vanaf de En dan het leuke, patentsteek in 2 kleuren! Labels: breien, invicta colour, mцbius, sjaal. De meeste mensen die beginnen met breien, maken als eerste een sjaal. Je hoeft alleen maar heen en weer te breien in een steek naar keuze. En als ie klaar is.


Breierij, Breigaren denbosch


13713 Een gebreide sjaal gemaakt op een breiring/knitting loom. Archief - Blij dat ik brei - ZeelandNet. 8 Dec 2014 De sjaal is gehaakt van 2 verschillende kleuren Invicta Colour (200 gram in totaal ) Op het internet zie je al hele leuke haak en brei-ideetjes.

Barry White - Zeeman knutselplatform. Blij dat ik brei: Sterren-sjaal.


Sjaal breien in 2 kleuren

Zelf een sjaal breien - Libelle Daily.


Chantall09;s lookbook: Brei/haak/sjaal ideeen - Welke. nl


8 Dec 2014 Deze prachtige sterren-sjaal van Atty is heerlijk warm en past ook prima De sjaal is gehaakt van 2 verschillende kleuren Invicta Colour (200. 26 Sept 2014 Deze gebreide sjaal is gemaakt van sterke kwaliteit wol. Zet een nieuwe kleur op na ongeveer 25 tot 30 cm breiwerk, door de Van 2,24 Ђ. 24 Aug 2012 Brei de sjaal met een dubbele patentsteek. Vind je ййn kleur saai Brei dan met een dubbele draad. Deze sjaal is twee meter lang en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten