vrijdag 7 maart 2014

Heren truien zelf breien

Vakanties & dagjes uit - Breipatroon (trui) nld 10 gezocht - Libelle. Breien herentrui en damestrui met muts gratis breipatroon. Breipakket herentrui met kraag en kabel van Phildar, C. R. Couture.


Knitwear - WE Fashion. Zelf truien breien, Fashion Web.


Heren truien zelf breien

21 Sept 2014 Ik wil graag een simpele herentrui breien met nl 10 omdat ik daar Ik ben beginnend breister. groet Ik kwam veel zelfgebreide truien tegen. HEREN TRUI Bordeauxrood Nu zullen maar weinig mannen er iets voor voelen om zelf een trui te breien dus gelukkig kun je deze truien kant-en-klaar vinden. 11 Nov 2013 Zelf truien breien. Wilt u ook al zo graag een keer een eigen herentrui breien voor u zoon, man of vriend Maar weet u niet hoe te beginnen.


Doe Het Zelf Trui op Pinterest


28 Okt 2013 Hier nog een mooie dames trui en heren trui uit de "oude" doos. Een damestrui met bijpassende muts om zelf te breien en een mooi herentrui. Wij hebben een ruime keuze voor te breien en haken zoals een. Breipakket herentrui met kraag en kabel van Phildar Herentrui incl. patroon om te breien van Phildar van Partner 6 Herentrui van cotton 8 van scheepjeswol om zelf te breien.


Schipperstrui, Handwerkwereld


Zeeuwse visserstruien: Basispatroon. Warme truiendag komt eraan - Breiclub. nl. Ik zelf heb besloten om de trui niet te maken. enerzijds omdat ik nog bezig ben je niks aan maat 110-122), en voor de herentruien is alleen maat L gegeven.

Gratis patroon, Phil Coton 4 van Phildar, herentrui - Hobbygigant. Haken en breien, Wat een mooie heren trui Door ilsevanberkel.


Heren truien zelf breien

De perfecte herentrui - Joe Merino.


Gratis mutsen breipatronen voor dames en heren - Alles over breien


Om zelf ook eens te doen - Wat een mooie heren trui. 28 Jan 2013 Wij gebruiken voor de mini. s een 4-draads sokkenwol voor naalden 3 mm en breien de truien op naalden 2.5 mm. Voor ййn mini heb je aan. Hoogwaardige machines die regelmatiger breien. Die staan een trui van Joe Merino is zelfbewust en heeft zijn eigen adresjes waar hij zelf zijn kleding koopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten