zondag 30 maart 2014

Portemonnees maken van melkpakken

Geld - Proefjes voor kinderen vinden doe je met EncyclopeDoe. Melkpak-creaties: van tassen tot portemonnees - Like & Love. Maak van een melkpak een portemonnee! - MBO-design.


Doeke: Van melkpak naar portemonnee. Strandwalfestival 2013, gemeente organiseert activiteiten over.


Van een melkpak een portemonee maken. DU, website, Energie EN, website, Finger Tips Portemonnee maken van de achterzakken van een spijkerbroek. 7 Feb 2010 Het was een portemonnee van een melkpak. Geweldig Hier een link van iemand die een tutorial gemaakt heeft hoe deze te maken. Ga snel. 12 Sept 2013 Bijvoorbeeld spinningfietsen met energie-opbouw, portemonnees maken van melkpakken of een zeepkist van hergebruikte materialen.


Melkpak, Second-Hand.


12 Aug 2011 Een tas van gebruikte melkpakken Ja, het kan! En nog stijlvol ook. Dat bewijst Sabien Poutsma met haar nieuwe collectie. 15 Feb 2013 je van een melkpak een portemonnee. Leerlingen van VMBO-groen uit Leeuwarden maken van dezelfde melkpakken een kruidentuintje.


Het gehaakte sprookjesland: Een stad van melkpakken.


Creatief met Margriet: Van melkpak tot portemonnee of. DIY. s voor volwassenen en grotere kinderen, lekker knutselen. Op de site van Helmi vonden we dit idee om van een melkpak, of welk ander soort drinkpak dan ook, een portemonnee te maken. Dus bewaar je afval en maak.

Filmpjes - Kleuterportaal. Portemonnee maken - Evangelische Omroep.


Kinderen van Blauwe Bosmuis verzamelen melkpakken voor Akira.


Voor alle groepen - BRIZA MuziekTheater


20 April 2010 Portemonnee maken. Portemonnee maken. 20-04-2010 Stap 1. Knip de onderkant en de bovenkant van het melkpak eraf. 25 Mei 2014 Van melkpak tot portemonnee of visitekaartjeshouder de zijkanten (waar nu 1 vouw in zit) een harmonica (door er 2 vouwen bij te maken). 5. 28 Juni 2012 Akira geeft talloze workshops. van papier - tot sushi maken. Tijdens de Ook maak ik portemonneetjes van pakken waar nog een dop op zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten