zondag 30 maart 2014

Broek in waterland weg afgesloten

Agenda - Rayon Noord-Holland. De SP Waterland stelt vragen over niet aankondigen wegafsluiting. Afsluiting maandag 13 oktober t/m maandagochtend 27 oktober.


Twee doden door ongeval Broek in Waterland - 4Nieuws. Twee doden door ongeval Broek in Waterland, NU - Het laatste.


Broek in waterland weg afgesloten

9 Okt 2013 Regio Waterland, Groot Waterland plaatste het volgende bericht op hun N247 weg afgesloten tussen Monnickendam en Broek in Waterland. 10 Dec 2014 Op de N247 bij Broek in Waterland (Noord-Holland) zijn De weg is in beide richtingen afgesloten tussen Broek in Waterland en de N518.


Zilverwinkel, Zilver blog


31 Juli 2014 Er wordt in Broek in Waterland momenteel aan de beschoeiing gewerkt waardoor de doorgaande weg doordeweeks is afgesloten maar er is. 30 Sept 2014 provinciale weg N247 tussen Broek in Waterland en Monnickendam. is de weg van maandag tot en met donderdag afgesloten van 20.00.


Page211 Wandelpagina Hotel De Bedstede


Groep inwoners wil Lidl in Broek in Waterland - StadIndex. nl. Volgermeer Broek in Waterland, Tien jaar werk aan `chemische. Overzicht. BROEK IN WATERLAND - De eerste giftonnen worden uit de sterk vervuilde vervuild grondwater wegstroomt naar naastgelegen woongebieden. Ondertussen zijn de opruimers nog druk in de weer in de hermetisch afgesloten.

Afsluiting N247 Broek in Waterland, Nieuws, Nieuw-Volendam. Broek in waterland weg afgesloten

Wandelroutes Waterland 1-5 km - Staatsbosbeheer.


Kanoroute Waterland - Johan;s Kajak Site


Op de N247 bij Broek in Waterland (Noord-Holland) zijn woensdagochtend twee mensen door een Deel van de weg is nog niet schoon en blijft afgesloten 3. 10 Dec 2014 De weg is langere afgesloten geweest. Noordhollands Dagblad. woensdag 10 december 2014, 07:04 uur. Twee doden Broek in Waterland. In Waterland is het heerlijk wandelen over dijkjes en (openbare) landweggetjes. maar u mag gerust even van de weg af om in de berm bij een slootje te gaan zitten of even lekker in het gras te gaan liggen genieten van de Start: Broek in Waterland. Deze route is in het broedseizoen (van 15 maart tot 1 juli) afgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten