maandag 10 maart 2014

Aan de riem lopen

De vijf basiscommando;s - Dierenkliniek Causus, Oudenburg


Puppy tijd, lijn lopen en leiderschap tonen. Hondenfluisteraar. Royal Canin, De hond meenemen, veilig en verantwoord weg en. Hoe lichter het gewicht en hoe soepeler het materiaal, hoe geschikter de riem. Laat de pup alleen op veilige plaatsen los van de lijn lopen. Als de pup van u.

"Aan de leiband" in het Engels - Bab. la.


Halsband of een tuig Wat is beter voor de hondAllergie bij honden.


Je kat aan een riempje leren lopen - Kattenplaza


Dan leert het dier buiten aan de leiband te lopen en stoffen op te sporen. Deze sector kan niet louter aan de leiband van de markt en de concurrentie lopen. 18 Mei 2010 Het is weer lente, bijna zomer. Dat betekent dat er weer veel hondennestjes zijn, en er nu of binnenkort veel pups een nieuw huis krijgen. Bij honden die trekken aan de riem beperkt de halsband de bloed - en Het trekken aan de lijn tast de zenuwen aan die naar en door de voorpoten lopen.


Trekken aan de riem: leer het hem af in 5 stappen TODIO. NL. NTR Academie: Aan de lijn lopen met je hond. Pup wil niet aan de riem - Cavalier Page.


Hoe leer je je pup van 9 weken aan de lijn lopen - Goeie Vraag. Trekken aan de riem - Puppies Opvoeden.


Aan de riem lopen

Onze pup van nu 9 weken heeft weinig zin om mee te lopen aan de riem, we lopen maar kleine stukjes omdat het een klein jong hondje is. 29 Maart 2014 In dit artikel ontdek je waarom een Border Collie aan de riem trekt en want als je dat doet, zal de het aan de riem trekken tijdens het lopen.


Hond leert andere hond aan riem lopen. - YouTube


- 39 Sec - Geьpload door Gerard van der Wijk Hulphond Nero uit Harkema leert graag nieuwe honden hoe het bij ons in de roedel. Ik laat mijn honden (die uit het asiel komen en ook trekken) kort aan de lijn lopen. Dus geen flexlijn, gewoon een korte lijn. Als ze trekken stil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten