zondag 1 oktober 2017

Sjaal breien aantal steken

Wollen sjaal breien in patentsteek en dikke breipen - Hobby. blogo. nl. - Breisteken - Wol en Zo. Sjaal met patent Lenny. s Adventures.


Breien met wiskunde*. Breien voor Bratislava - sjaal - Het Vermoeden.


Sjaal breien aantal steken

26 Maart 2014 Wollen sjaal breien met de patentsteek is echt mooi en met deze maat breipennen Zet altijd een even aantal steken op (dus deelbaar door 2). Als je een proeap van 10 cm bij 10 cm breit, wijkt het aantal steken en pennen Een eenvoudig breibegin is een sjaal, gemaakt van drie kleuren wol: rood, wit. Het aantal steken is deelbaar door 8 + 1. Brei aan de zijkanten van de sjaal 3 kantsteken in ribbelsteek I. Benodigdheden Voor de sjaal - 16 cm breed en 325 cm.


Zelf warme sjaal breien, De Schildertuin


Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor boorden, sjaal en mutsen. Voor het valse patentpatroon moet het aantal steken wat je opzet deelbaar zijn door vier. 3 Feb 2010 Dus besloot ik om een lange, dikke sjaal voor hem te breien. Na avond aan Te beginnen met het aantal steken dat je moet opzetten. De ene.


Puur Vandaag, DIY: Arm knitting, Puur Vandaag


93Gratis breipatronen truien vesten leuke kleding breien zomer winter. Weblog Wolatelier Dian: Hoe zit dat toch met die Patentsteek?. 13 Nov 2012 Brei over een even aantal steken met aan weerszijden een kantsteek. ben druk bezig met een sjaal te breien in de patentsteek, hoe kun je.

Vakanties & dagjes uit - Breien - Libelle. Hilde haakt: Kol sjaal breien.


Sjaal breien aantal steken

Breien op de kniftyknitter, Breien-op-de-kniftyknitter. jouwweb. nl.


Sjaal in Pauwensteek, Mariekuniek


13 Aug 2012 Maar ik neem deze week maar eens de tijd om een aantal dingen die ik de sjaal voor mijn kleindochter van 11 jaar wil breien hoeveel steken. Afbeelding van de te breien damestrui. rechte mouw, V hals, sjaalkraag ( met Bij minderen breit u gewoon een aantal steken NIET aan het einde van een tr. Algemene uitleg over hoe je breit op de lange en ronde breilooms van Knifty knitter. diverse opzet en afkantmethoden en verschillende steken. breien op breiringen en knittingboards en de Deze kan je gebruiken om op je lange looms op elk gewenst aantal pinnen in het rond te breien. Vooral voor sjaals is dit mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten