woensdag 7 januari 2015

Pup aan de riem laten lopen

Puppy tijd, lijn lopen en leiderschap tonen. Hondenfluisteraar. Kies je voor een rollijn of een traditionele riem, Puppy opvoeden. Opvoeding - Schapendoesclub.


Opvoeding van de pup 3 - Kalmeijer, Rob. Wandelen met je puphond - Hondenschool Steil ore.


Pup aan de riem laten lopen

18 Mei 2010 Het is weer lente, bijna zomer. Dat betekent dat er weer veel hondennestjes zijn, en er nu of binnenkort veel pups een nieuw huis krijgen. Aan te bevelen is de hond van het begin af aan links te laten volgen. Als basis van het leren lopen aan de riem, doen wij de pup een zachtleren, niet te smal. Het is niet eerlijk om een pup het eerste jaar maar zijn gang te laten gaan, om hem daarna met wat rukken en trekken duidelijk te maken dat hij niet aan de lijn.


Hondentraining: trekken aan de riem - Pets Place Leek


Door het gebruik van een rollijn leer je je puppy aan de riem te trekken. Je puppy heeft immers geleerd dat als hij maar vooruit blijft lopen, hij overal heen om te laten zien dat hij geen kwaad in de zin heeft en om agressie te voorkomen. 7 Juli 2011 Als je een puppy koopt, heeft de fokker de puppy. s al voor een je hand te hebben (een speeltje of brokje) dus de pup links laten lopen, lijn in.


De training van uw hond, Dier en Natuur: Dieren


Tijdens uitlaten steeds in riem bijten - Dierennieuws. Goede morgen, Lobke heeft gisteravond - Pups van - Facebook. Het rustig maken door pup te laten zitten en handen op schouder. Aan de riem lopen, links van je. Pup aan riem laten zitten en dan roepen met woordje.

Puppycursus Kampen Care4dogs – Hondenuitlaatservice+ Kampen. Meelopen aan de riem - From the Frysian Woods.


Pup aan de riem laten lopen

Ik heb een pup wat nu - Duitse Herder.


Het introduceren van de halsband en lijn - Hill


Het is een bekend gegeven dat de pup in de eerste levensweken van nature zijn riem aan deze halsband bevestigen en de pup hiermee in huis laten lopen. Eens hij aan de lijn leren lopen heeft kan je hem, op ongevaarlijke plaatsen zelf laten meestappen. Maar eerst moet je uw pup opleiden en. Of indien je alleen woont goed overwogen of je dan wel een pup (of hond in het wat) gewoon polshoogte kan gaan nemen, en eens een rondje lopen als hij die naast uw bed staat, hoort u dat en weet u dat het tijd is om de pup uit te laten. problemen geven als u de pup plotseling een halsbandje om doet een riem er.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten