zondag 25 juni 2017

Mama rokenrol renginiu vedeja

Tradiciniai iљleistuviu galvosukiai ir aritmetika - Gimtoji ћeme. Netradicine lietuviu kalbos pamoka „Kaip vejas i savo namus. Garsenybes: kaip iљvengti pagiriu - Lietuvos ћinios.


Pirmas kartas su ћvaigћde - Be Tabu. Kad egzaminu jaudulys neљtu sekme, Asmenybe, Horo. lt.


Kokios ju nedalyvavimo vaiku љventeje prieћastys, renginio organizatoriai tiksliai renginiu vedeja Laima Tamulyte, geriau ћinoma Mama Rock. n Roll vardu. Dainininke ir renginiu vedeja Laima Tamulyte („Mama rock. n.roll“ ) oro uoste susitikusi su vairuotoju vardu Nerijus tiesiog apstulbo. Jis kaip du vandens laљai. 15 Geguћes 2009 renginiu ir TV laidu vedeja, labiau ћinoma, kaip mama Rock. n.Roll: - Mokiausi gerai, todel iљlaikyti egzaminus problemos tikrai nebuvo. Tiesa.


Laima Tamulyte. Suћinok ka apie ja raљo. - Lietuvos Ћvaigћdynas


Prisipaћino ћinoma dainininke, humoriste ir renginiu vedeja Laima Tamulyte, geriau ћinoma kaip Mama Rock. N.Roll. Taciau dirbti tokio darbo ji nenoretu, nes. 3 Liepos 2010 Linksmoji renginiu vedeja ir dainininke Laima Tamulyte, daћnai vadinama Mama Rock. n.Roll, kalbedama apie mita, kad atlikejai megsta.


2011 M. sausio 30 diena, Vilniuje - Lietuvos restoranu vyriausiuju


Liepa, 2012, Laikraљtis „Kelmiљkiams“. Lietuvos Komiko vakaras 2013 - „Ћalgirio“ arena. 7 Vasario 2013 2013 04 01, 18:00, Koncertas, Arena, Renginio trukme 3val. ir љmaikљcioji Laima Tamulyte, placiau ћinoma kaip Mama Rock. n.roll. televizijos laidu ir renginiu vedejai, BTV „Komiku klubo“ tikrieji nariai Arturas Orlauskas.

Pajamos - Pajamos. lt - ideju igyvendinimo link. Dainininke Laima Tamulyte: „Noriu buti pardaveja!“, Ћurnalas Lietuve.


Rinkimai: Lietuvos storuliu TOP 10 - Ivairenybes - ZEBRA.


Vestuviu planuotoja – slapta љventes dirigente (Interviu) - Laikas. lt


22 Balandћio 2014 Per viena rengini man reikejo pavaduoti buitines technikos pardavejus filmuojant laida „Viskas bus gerai“ prisipaћino ћinoma dainininke, humoriste ir renginiu vedeja Laima Tamulyte, geriau ћinoma kaip Mama Rock. N.Roll. 31 Liepos 2012 higienos priemonemis“, – teigia atlikeja, televizijos laidu ir renginiu vedeja Laima Tamulyte – Stonce, geriau ћinoma kaip Mama Rock. N.Roll. 18 Geguћes 2011 Renginiu naujienos Tamulyte – galbut Laima Tamulyte butu tapusi puikia laidu vedeja, jeigu pradejusi vesti savo debiutine laida nebutu pasukusi primestiniu crazy ћmogeliukso keliu ir nepasivadinusi „Mama Rokenrol“.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten