maandag 26 december 2016

Bowlero boulinga centrs

Boulinga centrs "Bowlero" - frype. com. Bowlero boulings - Riga - Wikimapia. Bowlero - ISIC - ISIC un ITIC atlaides Latvija.


Bowlero - KOMENTARI/ATSAUKSMES - darbs, alga, vadiba. BOWLERO davanu karte, dienas vai nakts boulings - Piedavajums.


Bowlero boulinga centrs

Nac rit, 12.junija spelet boulingu no plkst. 16:00 -17:00, pirms speles boulinga operatoram nosauc paroli – „piektais keglis” un spele boulingu veselu stundu tikai. Atsauksmes no darbiniekiem par darbu, algu, apstakliem un vadibu Bowlero. Lielakais Papildus motivatori: pusdienas par pus cenu, bezmaksas boulings. 11122014 Kad ara valda aukstums un sals, sasildies, draugu loka spelejot aizraujoљo boulinga speli Bowlero centra! Boulings – ta ir aktiva un azartiska.


Old Tweets: Bowlero (Boulinga centrs ) - Tweet Tunnel


RigaHome R. Vagnera 8 Apartment no 65EUR 4.9 km. Radisson Blu Hotel Latvija no 76EUR 5.5 km. Art Hotel Laine no 34EUR 5.7 km. Central Hostel no 5 EUR. Boulinga centra Bowlero atputa ikviena gaumei. Pirms maksa, uzradi ISIC un sanem atlaidi boulinga celina irei un pirkumam bara. Atlaides nesummejas.


Boulings: www. viss. lv


SPORTA UN ATPUTAS CENTRS BOWLERO - Travel Latvia. BOULINGA CENTRI - LABA. BOULINGA CENTRI. Zelta Boulings. Rigas rajons Bowlero centrs. Rigas rajons Riga, Lielirbes iela 27. Talrunis: 67804600. E-pasts: bowlero@bowlero. lv.

Babites novads - Boulinga sacensibu rezultati. Rigas «Bowlero» parnem «Cash» - Jelgavas Vestnesis.


"Bowlero" sporta un atputas centrs.


KUR SPELET - squash. lv


10.3.2014 Ligita Vaita. Vel vienu ipaљnieku un nosaukumu mainu piedzivojis boulinga centrs Akademijas iela. Nu par bijuљa «Cash» nakotni rupes. E-pasta adrese: bowlero@bowlero. lv. RESTORANI BARI UZ PASUTIJUMU SPORTA KLUBS BOULINGS IZKLAIDES CENTRS BILJARDS KONFERENCU. Riga, Lielirbes iela 27 atrodas "Bowlero" sporta un atputas centrs atverts 2002. gada rudeni. Bowlero centrs "Bowlero" boulinga un boulinga bara darba laiks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten