maandag 14 december 2015

Vest breien nld 5

Steekvanwal, model en patroon van de maand. Hoe brei je een trui met vier naalden, Hobby en Overige: Diversen. Breien, een leuke creatieve hobby. Alles over breien voor gratis.


Doe het zelf - een fijne ribbeltrui breien - Libelle Daily. UPDATE 3 Bernadette - 5 varianten bij Knotten met code WARM nu.


Vest breien nld 5

Je kunt er voor kiezen om alle vierkanten in ribbelsteek te breien (alle pennen recht). In ons voorbeeld (maat M) zijn 4 bollen Lang Odeon en 5 bollen Phildar Paillettes Het vest wordt helemaal in ribbelsteek gebreid op naalden 7 mm. 28 Nov 2013 Rugpand: Zet 52 (56-60) st. op met nld. 7. Brei 5 cm in boordsteek 1. Brei verder met nld. 12 in ribbels. Kant bij een totale hoogte van 45. 20 Jan 2015 Wij hebben inmiddels 5 varianten gebreid, dus keuze genoeg en je Nu hoef je geen breiwonder te zijn om dit vest te kunnen breien Ik heb ook een vraag over de dikte van de naalden, bestaan er ook nld 9.5 en 14.5.


Gratis Breipatroon Bernadette vest, de Breiboerderij


26 Nov 2014 Brei dan eens een trui met vier naalden: op deze manier dit getal: B (kies voor B een waarde 5 б 10 cm hoger voor een wat ruimere trui.). Je kunt bezemsteel breien, maar ook met mini breinaaldjes aan de slag gaan. Heb je ooit gebreid met naalden 0,5 Lees hier verder: Miniatuur breien.


= Vind vest breien in Hobby en Vrije tijd op Marktplaats. nl


27 Gebreid vest - Zonnekindpoppen - basishandleiding. Libelle Feestmaand, De wereld van Sukha. 16 Nov 2014 1 kant steek 2 steken op de hulp naald. steek 3 en 4 recht breien en dan steken 1 en 2 breien, steek 5 en 6 op de hulpnaald. steek 7 en 8.

Breipatroon Himinn - Scheepjeswol - Libelle, Handwerk. nl. Magic Colours Vesten & Truien.


Vest breien nld 5

Breien & Haken - Hobbygigant.


Grof gebreide katoenen vest Welkom in de webwinkel van Astrid


Met naalden van 4,5 mm was dit echt een snel breiwerk. En omdat ik ook niets. tussendoor. heb gebreid was het ook echt binnen een maand af, en dat is ook. Zet voor het rugpand met naalden 2Ѕ, 46 st. op. Brei 5 nld. boordsteek. Brei verder met naalden 3 alle naalden recht tot een hoogte van 16 cm. De middelste 8 Benodigdheden ·. Home/Breien & Haken Aanbieding Breigaren. Actie (214) Naalddikte. 0,5 - 1,0. Wil je een mooie trui of sjaal van wol breien Kies de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten