maandag 25 mei 2015

Sjaals breien patentsteek

Breien Leren (starters) on Pinterest. Nelleke maakt van alles: Mцbius sjaal. Alle breisteken patentsteek breipatronen patent boordsteek.


Breipatroon Trui met Patentsteek - Ouderwets Breien. Sjaal met patent Lenny. s Adventures.


Sjaals breien patentsteek

Leren breien voor beginners - Onder andere verschillende breisteken, steken Patentsteek breien - Stap voor stap uitleg in alle breisteken. sjaal-breien. nl. 3 Juni 2013 Dit breipatroon is voor een trui waarbij onder andere de halve patentsteek wordt gebruikt. De trui Stekenproef: 25 st en 44 nld in de halve patentsteek met nld 3 zijn 10 cm. Rood-witte wantjes en sjaal breien voor kinderen. 3 Feb 2010 Dus besloot ik om een lange, dikke sjaal voor hem te breien. de patentsteek, die erg geschikt schijnt te zijn voor sjaals en mutsen, omdat hij.


Moois van; M(i)e;: warme cowl


7 Feb 2013 Bij creariet vond ik wat ik mooi vond en volgens haar was het een "makkelijk te breien" sjaal. En in 2-kleurige patentsteek. Ja, mooi!. Deze steek is prima geschikt om met 2 of 3 kleuren te breien. Hierdoor kunt u de patentsteek heel goed gebruiken om een sjaal, das, muts of kraag aan een.


Rebekka Woudstra on Twitter: "@freubelweb sjaal aan het breien in


Patentsteek - Wol & Co. Breien - 50plusser. nl. 20 Sept 2012 Wil je de patentsteek, de ouderwetse sjaal? Zet een aantal steken op dat deelbaar is door 4 1e nld.*3 st r. 1 st. av*. 2e nld.*2 st r.1 st av.

Sjaal breien, sjaal breien. Geheimen van de patentsteek ontrafeld - handmade Vivjan.


Patentsteek sjaal - Zoeken. nl.


Breipatroon - Zeeman


De vraag werd me gesteld hoe de patentsteek moet gebreid worden. Dat is een hele mooie steek die veel gebruikt wordt om sjaals te breien omdat je daardoor. Breiwerk van de patentsteek wordt dubbel dik en mooi elastisch. Eйn steek Het is een geweldige steek voor sjaals, mutsen en ook voor warme truien! Je breit. Www. sjaal-breien. nl/patentsteek-breien/ Patentsteek breien leer je hier - Alle breisteken stap voor stap uitgelegd en verzameld op 1 plek online. Met uiteraard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten