maandag 26 januari 2015

? versace

? Versace Jeans VE006EMBXY08 ( B7GIA7F7 ) ? ?. Versace Jeans? 8 390. Versace Jeans - ? ?-?.


? Versace Jeans VE006EMBEZ81 ? ? ?. Versace Jeans - ? ? -.


? ? ? ? ? ?. Versace Jeans VE006EMBEZ81 ? ? ?-? Lamoda. ua, ?, ? ? ? ?. Versace Jeans.: ?.: - 2014/2015. !


? Versace? ? - Fashion Boutique


? ? Versace Jeans? ? . : . Versace Jeans.:.: - 2014/2015. Lamoda.


Sjaal breien krult om

WizardWear. nl • Toon onderwerp - Winter sjaal. Veelkleurensjaal - Zoetegoed. Kun je krul gaan de randen van een gebreide sjaal - AskmeWhy. nl.


Hilde haakt: Patentsteek in 1 kleur breien. Inspiratie - Wol & Co.


Ik wil beginnen met het breien van eens sjaal. Ik heb alles Het lijkt inderdaad op een averechtse/rechtse steek, maar echt, het krult om hoor. 6 Nov 2012 Deze steek geeft een soepel en dik breiwerk, wat niet krult en aan beide kanten gelijk is. Mijn doel is het maken van deze sjaal, met twee kleuren en een patroon, maar zo Er zijn zoveel namen en manieren om het te breien!. Hier vind je genoeg inspiratie, weetjes en tips & tricks over breien, haken, vilten en veel meer. Maar. om de sjaal echt mooi te krijgen, moeten er nog wat gebeuren: afwerken. Het krult namelijk niet om en blijft mooi plat liggen.


De Paradijsvogel - pijpekrullen-Moebiussjaal


Het krullen kun je oplossen door voldoende gerstekorrel te breien of de sjaal veel Wil je een andere lengte dan 150cm dan is het het beste is om de eerste. Is er iets wat ik had moeten doen als ik brei om dit te voorkomen in de eerste plaats. Om een sjaal die niet zal krullen moet je ofwel ribbels doen op de rand of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten