donderdag 15 januari 2015

Sjaal breien zijkanten

Sjaal Loom Breien Tutorial - Random Gwen. NTR Academie: Breien: Meerderen en minderen. Knit-a-long Reliлfsjaal - Wol & Co.


Blij dat ik brei! - Proud2Live - Proud2bme. Wisp in Nederlands, Fetching Knits.


26 Sept 2014 Ik ben zo enthousiast over het loom breien geworden dat ik meteen mijn gehad dan kun je je draad vastmaken aan de pin aan de zijkant. 21 Okt 2010 Lekkere gebreide vesten en truien, dikke sokken, sjaals en mutsen. Het gaat hier over het aan elkaar zetten van de zijkanten. breien. Natuurlijk kun je hem, weggestopt in je jas, gewoon als sjaal dragen, maar je TEGELIJKERTIJD: Iedere vijfde naald brei je aan de zijkanten een gaatje op de.


Makkelijke sjaal met franjes op breiring of breiraam breien


Te minderen. Download hiernaast het patroon om mee te breien met Emmeke. 4 Sjaal breien. Leer om te beginnen een sjaal breien in gerstekorrelsteek. Dan brei je 10 ribbels recht. Dat is 20 toeren recht breien. In deze sjaal halen we de eerste steek van de toer (de kantsteek) af. Hierdoor worden de zijkanten van.


Poncho Breipatroon + Muts in patentsteek Sjaal-Breien. nl


Archief - Blij dat ik brei - ZeelandNet. Sjaals en kols, Kniftyknitterpatronen. jouwweb. nl. Naai de zijkanten en opzet/afkantrand op elkaar. Hecht de Het breigaren is wel wat dikker als bij de oorspronkelijke sjaal, namelijk een wol voor pendikte 5.

Blij dat ik brei: mei 2013. De zijkanten van m. n breiwerk gaat krullen - Gratis Adviseurs.


Dolledeb. s lookbook: brei ideeen - Welke. nl.


Christel Seyfarth shawl - tips - Wieke van Keulen


4 Feb 2014 Stel online je vraag in de rubriek Breien en krijg online een antwoord van de specialist in Breien sjaal breien op pen 10 kanten krullen om. 1 Okt 2012 Gebaseerd op het sjaaltjesgaren (dus breien aan de zijkant), maar dan maar met 5 steken. Dat schiet erg lekker op. In een avondje heb je dit. Eenvoudig te breien mouwloos vestje. Je breit een lange rechte lap +/- 90 cm, vouw in de breedte dubbel, naai de zijkanten over +/- 30 cm aan elkaar en klaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten