woensdag 28 januari 2015

Hoofddeksel guardia civil

Stommiteit behoedde Spanje voor dictatuur. Zaligverklaring - DE BASKEN EN HUN STRIJD - Google Sites. NPO Geschiedenis - Spaanse Furie.


Guardia Civil - Getty Images. GCNieuw Politieuniform - forum. fok. nl.


Hoofddeksel guardia civil

23 Feb 2001 luidruchtige komst van een luitenant-kolonel van de Guardia Civil, Tejero, met zijn hoofddeksel ”tricornio”, werd het gezicht van de coup. Two members of the Spanish paramilitary. Guardia Civil. in their uniform with its groepen, Hoed, Hoofddeksel, Individualiteit, Kleding, Koppel, Kunst Cultuur en. De agenten pleiten ook voor een nieuw hoofddeksel, bijvoorbeeld een baret. Ik ben nog steeds voor de invoering van een Guardia Civil in.


Verwijder verfijnoptie Afdeling - Tweedehands artikelen, 2dehands. be


De “Txakurrak” (scheldnaam voor de Guardia Civil en het betekent, “honden”). en hiervoor het carnavaleske hoofddeksel van de Guardia Civil, een “tricornio”. 3 Feb 2011 Op dat moment stormt een groep officieren van de Guardia Civil het met zijn kenmerkende hoofddeksel tricornio en getrokken pistool bestijgt.


Brusselse Cafй vondsten - Lowlands Militaria Forum


Older Entries - Wonen in Spanje - WordPress. com. Alles voor vrouwelijke schoonheid: Hoofddeksel politie. 1 Aug 2013 Particuliere verzameling historische en ceremoniele hoofddeksels 9 Sept 2014 authentiek hoofddeksel "Tricornio" Guardia civil kleur: zwart.

Hoofddeksels - Marechausseesporen. BASKENLAND - Blogs - SeniorenNet.


Guardia Civil - allerlei - Zoekertjes. net.


"KMar Magazine nr. 5, mei 2013" PDF document, 13 pagina;s


25 Sept 2009 “In Barcelona werd een lid van de Guardia Civil, de paramilitairen, die het merkwaardige hoofddeksel, de tricornio, dragen, veroordeeld. 4 Aug 2009 de ouders van de festeros, alle bejaarde vrouwtjes en zelfs een agent van de Guardia Civil met een "tricornio", zoґn plat zwart hoofddeksel. Guardia Civil: te koop tricornio (hoofddeksel )van de Guardia Civil nuniet meer dus zeldzaam stuk voor verzamelaar prijs 55Ђ info:quarter@village. uunet. be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten