donderdag 4 december 2014

We kleding app

Je kleding йn kledingadvies in een handige app · LINDA. App me your dress! - Duurzaam Project - Voor de Wereld van Morgen. Apps we love, De leukste apps voor iPhone, Android, BlackBerry en.


Kleding herkennen via app op de smartphone - Textilia. Beste Nederlandse app: United Wardrobe, Uitgelicht, Softonic.


We kleding app

24 Jan 2015 Er is nu een app die foto. s van je outfits bewaart en met suggesties komt zelfs advies krijgen van een professionele stylist die door je kleding. 4 April 2013 Vervolgens verwijst die app je naar een online winkel waar je de kleding kan kopen. "We hebben de mogelijkheid om het product in een. 21 Nov 2014 Tegenwoordig schieten de nieuwe Nederlandse apps als In deze rubriek stellen we iedere week een top-app van Nederlandse makelij aan je voor. een iOS-app waarmee je eenvoudig tweedehands kleding op de kop.


Onlinegolfer. nl, Alles over golf, golfen en golfbanen


Rouleer de Kleer is sinds 2009 het online platform om kleding te ruilen. Behalve een Waar kunnen we nog meer bij helpen voor App me your dress! close. Bekijk ons overzicht en jij weet welke leuke, handige, makkelijke en grappige apps er allemaal zijn. Apps we love The Hunt, helpt je kleding vinden.


Een Shazam app voor kleding - DutchCowboys


Zou jij je kleding en tassen willen ruilen met anderen Met deze app. Interactieve shirts voor bedrijven, VERSvdPERS. We creлren een extra virtuele laag op de kleding die zichtbaar wordt met de Als de print is gescand, zorgt de app voor bijzondere aanvullende informatie op.

In het nieuws: Voorkom kledingmiskopen - ING - Nieuws en. Trek elke dag de juiste kleding aan met ClosetSpace • Numrush.


Gaastra, Hugo Boss en H&M: zo duurzaam is uw favoriete kleding.


Shazam voor kleding: ASAP54 app, Femme Magazine (By Sjanty)


27 Jan 2015 Dus in de winter zal de app warme kleding bij elkaar zoeken en in de Maar na de introductie zullen we de app uitbreiden naar mannelijke. 15 Sept 2014 REWEAR is de eerste fashion trade app van Nederland en is We delen steeds meer in deze wereld, wat natuurlijk een mooie zet is, en met. 29 April 2014 We willen graag een beetje goed doen voor de wereld (zo lang het Met de app Rank a Brand kunt u nu merken, van elektronica en kleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten