dinsdag 30 september 2014

Trui breien patroon

Breien - Startkabel. nl. Koffietijd, Warme Truiendag. Breibijlagen november 2012Knipmode, Knipmode.


Zeeuwse visserstruien: Basispatroon. Boon en Staak Nieuws: Patroon Noorse Trui uit de jaren 60.


Trui breien patroon

Breien linkverzameling over breipatronen en breien op Breien. startkabel. nl. 101 baby patronen ·. Reiszak ·. Trui+Broek ·. Baby sokjes Trui met structuur. 28 Jan 2013 Brei vanaf het onderboord volgens het patroon van de gewenste visserstrui. Voor deze basistrui kun je tricotsteek breien. Brei aan weerszijden. 21 Sept 2013 In de Eva Breit uit 1961 staan ook twee patronen voor een Noorse trui en voor een gevoerd jasje met capuchon. Ik zal hier eerst het patroon.


Gratis patronen - de Breiboerderij


Willy Bos-Versteegh, 6 februari 2015 om 10:24. Ik vind het een hele leuke trui. Wil hem breien. Kan je mij het patroon mailen Ik heb maat 38 maar hij mag best. Deze overslagtrui met wikkeleffect heeft een bijzonder kantachtig breipatroon en is daardoor een echte blikvanger. Een model met een hoge moeilijkheidsgraad.


De beroemde trui van Sarah Lund, VisitDenmark


Breien on Pinterest, 44 Pins. Breipatroon visserstrui Gerben uit Moddergat - Visserstruien. Breipatroon voor het breien van een visserstrui zoals deze in Moddergat gedragen werd.

Visserstruien - Vd Raad Kleinvak. TELPATROON – Breipatronen – Standaardpatronen - Xs4all.


Trui breien patroon

Gekraakt! De trui van Sarah Lund in de Killing - melie.


DIY: Trui met patroon breien - Breien + Haken op DaWanda


Hoeveel steken moet ik opzetten en hoeveel naalden moet ik breien, en Voor de juiste maat kan ook worden uitgegaan van een bestaande trui die lekker zit. Pins about Breien hand-picked by Pinner Joke Callewaert, See more about breien, Breien, Phildar Breipatroon trui met korte mouwen Breipatronen Gratis. De trui hierboven is gebreid met naalden 8 (naald 6 voor de boorden) helemaal in blokjes-patroon. Je breit hem in het rond: eerst brei je een koker voor het lijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten