donderdag 31 juli 2014

Sjaal breien einde

Brei mee voor de Reus van Breda - Nieuws - Muzipo. En vind je ook nog hier - Breigaren denbosch. Aan elkaar mazen of kitchener – breiend - DROPS Instructievideo.


Knit-a-long Reliлfsjaal - Wol & Co. Creariet: Kleine Moebius sjaalcol breien patentsteek.


Sjaal breien einde

11 Nov 2014 dereuslogokader_400_01. We roepen iedereen op om mee te breien aan een geweldig lange, mooie, vrolijke, zonder einde REUZENSJAAL!. Wij breien de sjaal van twee bollen Novita 7 Veljestд-garen en breien op naalden 4. Er zit in totaal Je breit dus 2 r. 2 av. tot het einde van de toer. Dan keer je. 17 Okt 2012 Kleine Moebius sjaalcol breien patentsteek Daarna in patentsteek verder breien tot gewenste lengte. herhalen tot einde van de ronde.


04 Breipatronen leren breien gratis breilessen technieken


Voor een sjaal van circa 1.20 m heb je ongeveer 180 m nodig, voor een sjaal van in de eerste steek zoals hierboven beschreven en brei recht tot het einde. Poncho. s & Sjaals Brei twee delen aan elkaar vast voor een onzichtbare naad. Het breigaren dient aan het werk op de achterste naald te hangen. Herhaal.


Breien voor Dummies - Resultaten voor Zoeken naar boeken met Google


"Infinity scarf", sjaal zonder einde. - Twist. Breien: Alineblogt. Voor rondbreiwerk (of als ineens je draad gebroken is vlak voor het eind van een Ik zie dat het om een sjaal gaat. dan is de Russische verbinding veruit het.

Groothandel een einde breien-Kopen een einde breien partijen uit. Hoe maak je een sjaal breien voor een Man - Kennis - choreotools.


Zelfgebreide sjaal valse patentsteek herfst 2013 - berichten.


Landleven - Sjaal bij houthakkersmuts


21 Jan 2014 3 Purl twee, brei twee. Herhaal over naar het einde van de rij. 4 Herhaal stap 3 en 4 totdat de sjaal is de gewenste lengte. 5 Kant na de laatste. 10 Sept 2014 Brei zo alsmaar door tot iets voor de helft van de hoeveelheid wol en brei dan aan de zelfde kant minderingen door telkens aan het einde van. Heel eind in de goede richting. Nu steek je de punt van de naald уnder de eerste draad (de dichtstbijzijnde) omhoog (2) en dan bovenlangs de derde draad haal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire berichten